POGODI KO SAM: Nekada vesela devojčica, danas zanosna pevačica (FOTO)

U pitanju je muzička zvezda iz Novog Sada koja je do sada izbacila pet studijskih albuma

  • 3

Da pi prepoznajete ovu mladu damu? U pitanju je pevačica iz Novog Sada koja je počela svoju karijeru davne 2001. godine. Upravo tada snimila je svoj album prvenac "Ne brini", a samo dve godine kasnije i svoje drugo muzičko izdanje pod nazivom "Ništa lično" sa kog je najpoznatija pesma "Mali signali".

Bila je u braku sa poznatim srpskim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, s kojim je bila u braku pet godina. Ova lepotica trenutno je u vezi sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem.

Verovatno ste pogodili, u pitanju je Nataša Bekvalac. Popularna "panonska barbika" postavila je ovu fotografiju iz detinjstva na svojoj Fejsbuk stranici a na njoj je imala 10 godina.

- Hehe... Ja solista na danu škole "Svetozar Markovic Toza"..Čisto da se pohvalim :))..10 god:)) ... pesma "Brazil" .. "Bebi Dol" - napisala je poznata pevačica.

Da podsetimo, Nataša će uz Cecu Ražnatović i Jelenu Tomašević nastupiti za doček Nove godine u Beogradu ispred Skupštine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA