VESNA NASRNULA NA JELENU: Đubre jedno, manična psihozo, ubiću te! (VIDEO)

Pevačica je pobesnela kada je rediteljka počela priču o njenom sinu

  • 8

Vesna Rivas i Jelena Golubović opasno su se posvađale tokom jučerašnjeg dana. Naime, Jelena je pričala u negativnom kontekstu o Vesninom sinu, a to je pevačicu veoma naljutilo, te je počela da psuje rediteljku.

- Đubre jedno neotesano, kome ćeš ti da namestiš otkaz, nemaš ni dece, ni kučeta, ni mačeta, nesrećo jedna. Mene nećeš isprovocirati kao glupog Čupu i Miću, đubretaro, ubiću te - vikala je Rivasova, a Jelena se žalila da ju je pevačica polila vodom.

- Nisam te ni pipnula, lupila sam rukom o sto, a voda se sama prolila - smejala se Vesna, koja je zamalo pretukla Jelenu.

Farmerke su nastavile da se prepucavaju i svađaju, a Vesna je bukvalno pozelenela od besa.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    27. decembar 2013 | 11:47

    Neko vreme sam gledao ovu nesrecnu farmu i mislim da je velika uvreda za sve reditelje nazvati Jelenu G. rediteljkom...

  • Sve na sudenje...

    27. decembar 2013 | 11:35

    Hoce li se vise zavrsiti ova skandalozna serija,sad dio 5?Veceras svi napolje i prekopati sve i ostaviti posteno stanovnistvo Lisovica da zive na miru.Mesecima PinkTV narodu servira horor seriju!

  • Su

    27. decembar 2013 | 12:45

    Jelana G bruka i svoje zanimanje,i porodicu,a ore svega samu sebe...Nije mi jasno ko glasa za nju? ako je ona neki primer,ajmo svi da se skinemo goli na sred trpeze,da se 'drpamo' na sred ulice,u bilo kojoj prilici...Ne mogu da verujem da neko moze biti toliko degutantan,prost,prosto izaziva gadjenje samo kada je pogledas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA