TLZP: Fenomenalna Ana Kokić kao Pink pobedila i osvojila 25.000 evra! (FOTO) (VIDEO)

Publika je SMS glasovima odlučila da prvo mesto zauzme neverovatna Ana, dok je na drugom mestu Sara Jovanović. Čitava nagrada ide u humanitarne svrhe, za devojčicu Srnu Sedmak

  • 16

Pevačica Ana Kokić pobedila je u šou-programu na "Prvoj" televiziji, "Tvoje lice zvuči poznato". Petoro takmičara, neverovatnim transformacijama, borilo se za naklonost publike, a gledaoci svojim SMS glasovima odlučili da neverovatna Ana osvaja 25.000 evra koje idu u humanitarne svrhe, za devojčicu Srnu Sedmak.

Kokićeva je u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf otkrila koliko joj je bilo naporno da uvežba sve koreografije, ali i da je njen suprug Nikola Rađen bio uveren u njenu pobedu i još pre mesec dana joj prognozirao prvo mesto!

Prvi je nastupio Aleksa Jelić, koji je izveo Madoninu numeru "Vogue".

Baletan je imao nešto mirniji scenski nastup nego inače, uz plesače i u divnim kostimima, a njegov nastup moželte pogledati OVDE.

Ivan je bio oduševljen , dok je Katarina rekla da je to njegov najkompletniji nastup i napomenula da je užasno teško igrati u korsetu.

Legendarni Boris je imitirao Lepog Miću iz kultnog filma "Ko to tamo peva". Boki je uživao u transformaciji, a harmonika i prepoznatljiv stajling upotpunili su atmosferu na sceni. Pored njega je bio pravi Lepi Mića koji je rekao da ga je Boris odlično imitirao.

Ivanović je rekao da je glumac večeras pevao najbolje do sada, te da je jedan od najboljih imitatora na našim prostorima. Katarina nije propustila priliku da istakne da je Boris njen favorit, a iako su se svi složili da ovo nije njegova najzabavnija imitacija, Boris je dobio pregršt komplimenata, a ovaj nastup koji vraća u prošlost možete pogledati OVDE.

Najmlađa učesnica šoua Sara Jovanović, u prelepoj ljubičastoj haljini, pokazala je svoje vokalne sposobnosti u numeri "Bleeding love", Leone Luis.

Katarina je odmah pohvalila mladu pevačicu, rekavši da je najbolji vokal koga je ikad čula.

Sjanu imitaciju Jovanovićeve pogledajte OVDE.

Ana Kokić oduševila je naciju svojom transformacijom u Pink i pesmom "Try".

Kokićeva je imala prezahtevnu koreografiju, koju je savršeno izvela, okretala se, pravila zvezde, kolutove i za to vreme odlično pevala. Publika je bila zapanjena i aplauz je trajao nekoliko minuta.

Ivan je oduševljeno rekao da je ovo najbolji nastup koji je ikada video u jednom šou-programu, a Kaća se složila rekavši da je ovo bilo najsmelije do sada. Oboje su sigurni u Aninu pobedu.

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDE.

Knez standardno ima "najteži zadatak do sada" u kojem se transformisao u Lenija Kravica i osvojio publiku pesmom "Are you gonna go my way". Knez je apsolutno  dominirao, bio je pravi šmeker i mačo tip.

Marija Mihajlović je rekla da ovaj šou ne bi bio isti bez njega, a njegov fantastični performans možete pogledati OVDE.

U publici je čitava Sarina porodica, dečko Aleksandar Atanasijević, kao i žena Petra Strugara.

U funkciji specijalnog gosta finalne emisije našla se pobednica "Prvog glasa Srbije", Mirna Radulović, koja je ovim povodom otpevala svoj novi hit "Slušaj dobro".

Uz Mirnu su bile seksi igračice koje su zapalile studio.

Pored finalista, javnost će zabaviti i svi ostali učesnici ovog neverovatnoj šoua, a prva je stupila Goca Tržan, kojoj je društvo na sceni pravila Katarina Radivojević. Glumica je prisutne ostavila bez daha svojom glumom i plesom, a njen nastup pogledajte OVDE.

Tamara Dragičević glumila je Kajli Minog i oduševila publiku veoma provokativnim stajlingom i nastupom, budući da joj se sve vreme videla guza.

Ipak, Tamara je kao pravi šoumen nastavila da igra kao da se ništa ne dešava.

Napravljen je prvi presek glasova, Knez je osvojio peto mesto. Nakon toga, nastupio je Željko Šašić sa Marijom Mihajlović, kao Alisa i Lepa Brena.

Sneki je bila Ištar iz "Alabine", a društvo joj je pravio koreograf Zile. Posle drugog preseka glasova, Boris je osvojio četvto mesto.

Prava poslastica za publiku bili su Skaj i Ivan Ivanović, koji su otpevali čuveni hit "Čekala sam" iz "Anđela". Ivan je, naravno, bio đavo.

Treće mesto je osvojio Aleksa Jelić.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA