X FACTOR KONCERT: Maja, Daniel, Mladen i "Bendovi" napravili spektakl (FOTO)

Finalisti popularnog muzičkog šoua oduševili su prisutne na novogodišnjem koncertu otpevavši domaće i strane hitove

  • 0

U subotu uveče održan je još jedan sjajan poklon koncert finalista "X Factora". U prazničnoj atmosferi šoping mola "Delta siti" najbolji kandidati Kristinine i Željkove grupe poklonili su svim prisutnima nezaboravno veče pevajući domaće i strane hitove.

Brojni tinejžeri stajali su pre koncerta strpljivo u redu za fotografisanje sa svojim favoritima, delili su se autogrami, a posebnu pažnju privukla je mentorka grupe "Bendovi" Kristina Kovač koja je, kako saznajemo, privatno prisustvovala koncertu svojih pulena i pružila im ogromnu podršku.

Pošto njene kolege nismo videli tokom ova dva novogodišnja koncerta, stiče se utisak da je Kovačeva maksimalno posvećena svojim kandidatima, pa  je vrlo moguće da se u ovoj grupi možda krije i pobednik prvog regionalnog "X Factora".

Na kraju koncerta finalisti su zajedno sa domaćinom događaja Dejanom Cukićem otpevali njegov čuveni hit "Ja bih da pevam", što je publika pozdravila aplauzom i ovacijama.

Inače, svi takmičari uveliko vredno vežbaju sa svojim mentorima, a uzbudljive pevačke okršaje odabranih kandidata (ukljčujući i one koje publika izglasa u baražnom glasanju) gledaćemo od januara 2014. godine na televiziji "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA