CECA: Svi volimo Veljkovu verenicu, ona je divno biće! (VIDEO)

" Svi volimo Mašu. Ona se lako voli", bila je puno reči hvala popularna pevačica. Ceca je takođe istakla da ima razumevanja za svog naslednika prilikom pisanja pesama

  • 8

Svetlana Ceca Ražnatović prokomentarisala je navodnu veribdu njenog sina Veljka i Maše Terzić. Folk pevačica, koja je zajedno sa svojim naslednikom bila na rođendanu kreatora Saše Vidića, rekla je da je Maša divna devojka.

- Svi volimo Mašu, ona je mnogo drago biće i jednostavno, svi je volimo. Ona se lako voli - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluziv".

Veljko Ražnatović bio je ovih dana bio u centru medijske pažnje. Cecin sin je nedavno istetovirao ime svoje tetke setre Lidije, pre nego što je to uradio prvo je, kako kaže, konsultovao majku.

- Ja sam naravno došao i pitao svoju mamu - rekao je Veljko, koji je takođe prekomentarisao i nedavne stihove koje je posvetio svom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Ne mogu da objasnim odakle mi to. To je prosto ono sa čim ja živim svakodnevno... - naveo je Cecin sin.

Folk pevačica i Veljkova majka rekla je da ima razumevanja za svog naslednika prilikom pisanja pesama.

- Za sada nisam imala sugestije, jer ono što on piše ja to razumem. On je jako mlad čovek i on jednostvno te svoje emocije pretoči stihove  - rekla je Ceca i navela da su je ganuli stihovi koje je Veljko posvetio svom ocu.

- Ja znam pesme koje je on pisao koje su još dublje, još intimnije i emotivnije . Ono što oseća stavio je na papir - navela je pevačica.

Prilog "Ekskluziva" pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    21. januar 2014 | 11:37

    Mali rasplaz od deteta...

  • Su

    21. januar 2014 | 12:04

    Ccc,o cemu vi pisete?! O sinu Jedne pevacice,ko je on? Mamin sin! Da,ne mogu da ne primetim,tetka se zove Liđija?!

  • Eveline

    21. januar 2014 | 12:16

    Eh sad mozemo mirno spavati.....pffff

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA