≫ 

EKSKLUZIVNO: Luna Đogani razvalila veliki hit njene majke Anabele - Moj dragi (VIDEO) (Uživo)

Luna je hrabro ušla u Love&Live studio Telegrafa, stala za mikrofon i posle samo jedne probe uživo bukvalno oduvala pesmu koju je pre 10 godina proslavila njena majka Anabela Bukva. Gotovo bez greške

Da nije slučajno pobedila u nekoliko Zadrugovizija i da joj muzičkog talenta ne manjka Luna Đogani će morati da dokazuje još mnogo puta, ali ako je suditi po njenom prvom dokazu onda pobednicu Zadruge 2 čeka zaista lepa pevačka karijera.

Jer, bez obzira na neiskustvo i razumljivu tremu, Luna je hrabro ušla u Love&Live studio Telegrafa, stala za mikrofon i posle samo jedne probe uživo bukvalno oduvala pesmu koju je pre 10 godina proslavila njena majka Anabela Atijas. Gotovo bez greške, uz pratnju maestra na klaviru (i kompozitora Luninog prvog hita "Deveti krug") Slavka Milovanovića, Luna je ovu pesmu uradila potpuno u svom fazonu, u potpuno novom aranžmanu, unevši joj emociju prave balade.

Zapratite YT kanal Telegraf music, uživajte u njenoj live izvedbi pesme "Moj dragi" i spremite se da na uskoro čujete još nekoliko pesama Lune Đogani, ali i da čujete i vidite i kako uživo "prži" i njena majka Anabela Atijas. Možda čak i u duetskoj pesmi.

A evo kako je izgledalo iza scene, tokom priprema za snimanje pesme u Love&Live studiju Telegrafa:

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja i ne kopirajte originalne zapise na druge kanale i platforme bez dozvole autora i vlasnika autorskih i srodnih prava. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HaHa

    30. avgust 2019 | 14:23

    Zašto komentatori spominju Kiju?! Zato što ne mogu da prezale njen USPEH! Devojka nastupa ni ne razmišlja o vama i ovoj, a vama svaka reč Kija ovo i ono!

  • Max

    30. avgust 2019 | 13:52

    Mani se pevanja devojko bez blama!!!! To si samo za STOLICU!!!!!!!

  • Joooj

    30. avgust 2019 | 13:57

    Uzas ovo je autotune ona samo otvara usta dokle više devojko blamiranja ubite sujeta zbog Kije i Anastasije mene sramota tvoje sramote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA