Aca Lukas ponovo uživo pokidao Bijelo Dugme: Pristao sam biću sve što hoće (VIDEO) (Love&Live)

U Love&Live studiju Telegrafa proslavljeni folker još jednom pokazao da je neprevaziđen kada su u pitanju cover izvedbe pesama Bijelog Dugmeta

  • 2

Aca Lukas jeste jedan od najboljih srpskih folkera, ali ono što je pravi Aca Lukas najbolje znaju oni koji su imali prilike da ga slušaju u trenucima kada sedne za klavir i otpraši pesme koje su potpuno drugačije od narodnjaka.

Nakon što je u Love&Live studiju Telegrafa, kao osvedočeni majstor za Bijelo dugme, Aca otpevao pesmu uz koju, koko je rekao, "želi da ga sahrane", Lukas je pokidao još jedno dugme - pesmu Pristao sam biću sve što hoće.

Poslušajte i ovaj tizer, zapratite naš novi Youtube kanal Telegraf music i uskoro ćete samo tu imati prilike da čujete i vidite Acino akustično uživo cover izvođenje hitova EKV-a, Riblje Čorbe, Bijelog dugmeta, Olivera Dragojevića, Leb i sola, Poslednje igre leptira, Pilota, ali i Whitesnakea, Robija Vilijamsa...

I to nije sve! Uskoro, samo na Telegrafu, moći ćete da vidite i čujete dve Acine autorske pop pesme: "Preko vetrova" i "Samo prva ljubav".

EKSKLUZIVNO: Aca Lukas peva pesmu uz koju želi da ga sahrane (VIDEO) (LOVE&LIVE) (UŽIVO)

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    10. septembar 2019 | 12:51

    On i jeste cover pevac kog su devedesete proizvele u neku kao zvezdu. Ceo repertoar su mu obradjene grcke pesme.

  • EL...

    10. septembar 2019 | 13:27

    Aco , zar i tebi treba reklama kao i luni ? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA