≫ 

LOVE&LIVE: Darko Lazić otpevao veliki hit Džeja Ramadanovskog

Sunce ljubavi u kaver verziji pobednika Zvezda Granda

  • 7

Pevač Darko Lazić u okviru projekta Love&Live u Telegrafovom studiju otpevao je kaver verziju pesme "Sunce ljubavi" koju u originalu izvodi Džej Ramadanovski

Darko uveliko sprema prvi solistički koncert "Novi početak", a u Telegrafu je otpevao nekoliko numera svojih starijih kolega. Prvu koju smo rešili da vam predstavimo je "Sunce ljubavi" koju je davne 1995. otpevao Džej. Ova ljubavna pesma govori o čoveku koji je bio na stranputici kada se u njegovom životu pojavila žena koja je uspela da ga promeni.

Darko Lazić, Love & Live ( NE DIRATI) Foto: Nikola Tomić

Sličnu situaciju imao je i Lazić. Za samo godinu dana proživeo je deset godina svog života. Imao je saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva preživeo. Razveo se od bivše supruge Ane Sević. Verio se sa devojkom Marinom Gagić koja je u najtežim trenucima bila sa njim, i dobio sina Alekseja.

Darko Lazić, Love & Live ( NE DIRATI) Foto: Nikola Tomić

Numeru "Sunce ljubavi" u izvođenju Darka Lazića možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i kaver obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA