≫ 

Love&Live: Stefan je u Telegrafovom studiju oduvao pesmu posvećenu njegovoj prvoj ljubavi

Stefan je u akustičnoj verziji otpevao veliki hit iz serije "Ubice mog oca"

  • 1

Mlada zvezda Stefan Živojinović u Telegrafovom studiju je, u okviru projekta Love&Live, uživo uz klavir i gitaru otpevao nekoliko pesama. 

Stefan je pevao kako svoje, tako i numere svojih kolega, a prvu koju ćemo vam mi predstaviti je "U drugom životu" koju je snimio za potrebe serije "Ubice mog oca".

Stefan je ovu pesmu otpevao zato što je posvećena njegovoj najvećoj ljubavi, od koje se rastao.

- Pre dve godine sam tu pesmu dobio od njih na poklon, a napisali su je za moju prvu ljubav od koje sam se nažalost razišao zbog obaveza i nekih drugih stvari. Onda sam čekao pravu priliku da prezentujem tu pesmu. Pevao sam je na nekom slavlju gde se Gaga Antonijević (reditelj serije Predrag Antonijević) oduševio i bilo mu je drago da neko tako mlad uopšte se bavi narodnom muzikom i da želi da snima - izjavio je Stefan.

Stefan Živojinović, Love & Live, (NE DIRATI)

Foto: Nikola Tomić

Mladi Živojinović je uz klavir i gitaru pokazao kako vlada u lajv svirkama.

Numeru "U drugom životu" u izvođenju Stefana Živojinovića možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA