Love&Live: Sandra Rešić peva hit svog pokojnog oca Nina - "Donesi divlje mirise"

Iskusno, bez imalo treme, ali sa vidnom setom u glasu Sandra je u svom fazonu izvela hit koji je pre 25 godina žario i palio muzičkom scenom

  • 13

Pevačica Sandra Rešić bila je gost Telegrafovog studija u okviru projekta Love&Live, otpevavši nekoliko pesama, od kojih prvu imate prilike da čujete već danas. U pitanju je verovatno najpoznatija pesma koja je  proslavila njenog pokojnog oca, Nina Rešića - "Donesi divlje mirise".

Iskusno, bez imalo treme, ali sa vidnom setom u glasu Sandra je u svom fazonu izvela hit koji je pre 25 godina žario i palio muzičkom scenom.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA