≫ 

Love&Live: "Mislio sam ako odeš da će manje biti boli", Lazić emotivno otpevao hit Željka Samardžića

Darko Lazić je pred prvi solistički koncert zapevao u Telegrafovom studiju

  • 16

Pobednik Zvezda Granda Darko Lazić koji ovih dana sprema prvi solistički koncert "Novi početak" koji će održati 29. i 30. oktobra u Sava centru u okviru Telegrafovog projekta Love&Live, u akustičnim verzijama otpevao je omiljene pesme svojih kolega. 

Darko se odlučio da mu jedna od pesama bude i veliki hit  Željka Samardžića "Ako odeš".

Darko Lazić, Love & Live ( NE DIRATI) Foto: Nikola Tomić

Numeru "Ako odeš" u izvođenju Darka Lazića možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan komentar

    19. oktobar 2019 | 15:42

    @Somborac U zatvoru nije jer nije imao dovoljno promila alkohola u krvi za to. Za kolicinu koju je on imao se placa kazna i oduzima vozacka. Za pojas se takodje ne ide u zatvor vec placa kazna. Koliko je vozio nije poznato tako da za to ga ne mozemo optuziti. Malo realnije ljudi, a ne postati ga u zatvor jer je poznat. Da je jos neko bio sa njim u autu ili da je naleteo na nekog onda bi bila druga prica, ali ovako PO ZAKONU nema razloga da on ide u zatvor. Ali eto posto ste toliko za taj zatvor, koliko bi po vama bilo adekvatno da Darko robija? KOLIKO VREMENA? Jel 10 godina? Ili je i to malo?

  • Somborac

    19. oktobar 2019 | 14:23

    Ovo je slika i prilika naše zemlje. Voziti pijan i nadrogiran bez dozvole. Napraviti nesreću i doći na red pre svih pacijenata za veštački kuk, peva umesto da je u zatvoru. Svaka čast državo.

  • 534

    19. oktobar 2019 | 14:02

    Pa kad je on izašao sa robije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA