≫ 

Legendarni hit Dina Merlina "Lažu me" u akustičnoj verziji Save Perovića

Pevač je u našem studiju otpevao nekoliko pesama mlađih kolega

  • 2

Savo Perović nedavno je posetio studio Telegrafa u okviru projekta Love&Live, i tom prilikom u našem studiju je otpevao legendarni hit "Lažu me" koji u originalu izvodi Dino Merlin

Dinova numera "Lažu me" našla se na njegovom albumu "Teško meni sa tobom (a još teže bez tebe)" koji izdao davne 1986 godine.

Savo Perović, Love & Live, (NE DIRATI)

Foto: Nikola Tomić

Pesmu "Lažu me" u izvođenju Ljubomira Perućice možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    12. novembar 2019 | 12:25

    Vreme leci sve ono sto su nas povredili i izdali ali nikad ono sto smo mi drugima zlo ucinili. Zato su srecni oni koji su bili gonjeni i klevetani ali nisu drugima zlo ucinili. Veliki Blagoslov je na njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA