≫ 

Love&Live: Kija Kockar kida kako peva! Ovo niste čuli do sada - Be The One (Dua Lipa Cover)

Bez imalo treme Kristina je ušla u Telegrafov muzički studio i u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live oduvala čuveni hit koji izvodi Dua Lipa, britanska pevačica poreklom s Kosova

Kija Kockar još opet je pokazala zašto je jedna od najpopularnijih pevačica na ovom prostoru, u ovom trenutku. Bez imalo treme, bez trunke stegnutosti, ušla je Telegrafov muzički studio i u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live oduvala čuveni hit koji izvodi Dua Lipa, britanska pevačica poreklom s Kosova.

Kija je sa svojim timom i u pratnji producenta Miloša Roganovića izabrala nekoliko pesama koje će se uskoro naći na našem Telegraf  Music Youtube kanalu, a kako kaže skoro svaka pesma za nju ima posebnu vrednost i svaku će izvesti na jedan poseban način.

U donjem videu pogledajte i kako smo se sa Kijom proveli na samom snimanju, a u međuvremenu, ako niste, zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: BTS Love&Live: Ovako su izgledale Kijine pripreme pred snimanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lol

    20. novembar 2019 | 11:51

    Pokazi i dvoglavog orla onako kad si vec tu sto da ne

  • ✌🏻

    19. novembar 2019 | 21:48

    Budimo realni niko nju ne zove zbog pevanja i glasa, jeste muzikalna i ceo zivot voli muziku i ples, ima ritma i osecaj za pevanje ali ne moze da se kaze da je pevacica, vise je trenutno kao aktuelna medijska licnost koja se trudi da peva ali nema ona taj kvalitet u vokalu. Na nastupima kad nije u elementu zvuci ocajno i retko koji klub je pozove ponovo, ima najmanje nastupa od svih pevaca a ne silazi sa portala dve godine, po tom bi trebala da radi svaki dan a ona 2-3 nastupa mesecno posle dvo mesecne pauze, i opet proslog vikenda otkazan nastup. Americka turneja je za pohvalu ali ide u paketu sa dva pevaca, Eto to je istina a vi objavite ako smete jer ste danas bas dosta poruka izbrisali ili niste objavili sto obicno nije slucaj.

  • Kilo

    19. novembar 2019 | 20:01

    Dok albanci imaju dua lipu Srbija dobila Kiju. Bože šta smo ti skrivili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA