• 2

Love&Live: Saša Matić opet dokazao kakav je pevački kralj - Ništa nije zauvek (NOVO)

Poslušajte Saletov hit "Ništa nije zauvek", koji je napisao rumunski kompozitor i pevač Nikolae Guta, a čiji je tekst maestralno uradila Marina Tucaković

  • 2

Još jedan muzički velikan postao je deo velikog muzičkog projekta Telegrafa: Saša Matić bio je gost u našem Love&Live studiju, gde je za svoju dušu uživo otpevao neke svoje stare, pomalo zaboravljene hitove u potpuno novom akustičnom aranžmanu, kao i pesme koje privatno voli da zapeva, za svoju i "dušu" svojih prijatelja.

Tako su se na Saletovom repertoaru našle pesme poput "Kraj tanana šadrvana", jedne od najlepših sevdalinki ikad, potom čuvene "Ja hoću život", numere iz serije Bolji život, ali i nekih domaćih i stranih pesama koje vam čuvamo kao novogodišnje iznenađenje.

Danas poslušajte Saletov stari hit "Ništa nije zauvek", koji je napisao rumunski kompozitor i pevač Nikolae Guta, a čiji je tekst maestralno uradila Marina Tucaković.

Saleta Matića na akustičnoj i bas gitari pratila su dva jednako vrhunska muzičara: Daniel Rablovsky i Mihael Horvat.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: BTS Love&Live: Pogledajte kako su tekle pripreme za snimanje sa čuvenim Sašom Matićem

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima