Zato je Mia hrvatska pevačica broj 1: Uživo otpevala hit Tereze Kesovije i ostavila nas bez daha

Mia Dimšić je već posle prve strofe i refrena pesme "Poslednja i prva ljubavi" pokazala zašto je na vrhu svih muzičkih top lista u Hrvatskoj. Poislušajte ovaj hit u Love&Live produkciji i intervju sa supertalentovanom pevačicom

  • 5

U Love&Live studio Telegraf ušla je kao tihi i mirni devojčurak, koji se ni po čemu ne razlikuje od sličnih pristojnih devojaka iz komšiluka. Sela je za barsku stolicu, uzela u ruke svoju gitaru i privukla mikrofon... Iz režije se čulo: "Snimamo000!" I tada je počela magija, a devojčurak po imenu Mia Dimšić nam je već posle prve strofe i refrena Terezinog hita "Poslednja i prva ljubavi" pokazala zašto je na vrhu svih muzičkih top lista u Hrvatskoj.

Ovo je samo jedan od hitova u novoj verziji i novom aranžmanu koji je izvela Mia Dimšić. Još dva ćete vrlo brzo ekskluzivno moći da vidite samo na našem Youtube kanalu Telegraf music

Intervju s Miom Dimšić možete pogledati ovde:

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRINCIPijalan

    6. februar 2020 | 21:46

    Svaka cast devojci na prelepom glasu i talentu. Zelim joj puno srece u karijeri. Samo imam jedno pitanje. Kada ce nasi mladi pevaci biti promovisani u Hrvatskoj? Kada ce nasi pevaci praviti promocije albuma u Zagrebu? Dokle bre vise da mi uvek budemo ljudi i postujemo tudje, a oni da nas svi gaze?

  • Zoran

    6. februar 2020 | 17:37

    Mia je imala promociju novog CD-a"Sretan put" u Beogradu u muzickoj prodavnici Jugoton 21.12.2019.Prvim albumom"Zivot nije siv"je postala deo muzicke scene bivse nam drzave a da album nije dobar Jugoton sigurno ne bi izdao CD i LP.

  • Stručnjak

    6. februar 2020 | 17:09

    Neš se ti leba najesti od ovoga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA