Love&Live: The Frajle feat. Kiki Lesendrić - Kao ptica na mom dlanu (Uživo)

The Frajle predstavljaju čuveni hit Pilota - Kao ptica na mom dlanu, koji su devojke u Love&Live studiju Telegrafa izvele uz podršku Kikija Lesendrića, autora i originalnog izvođača ove prelepe balade

  • 0

Četiri dame… Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Četiri vokala i dve akustične gitare ne mogu nikako dočarati šta The Frajle u stvari, jesu. Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmerenja. … jedan show! Ovako glasi najjednostavnije i najtačnije objašnjenje fenomena četvoročlanog ženskog benda koji je ovog marta rešio da ponovo ujedini Beograd i Zagreb, ali na mnajlepši mogući način - muzički.

Naime, The Frajle će sledećeg meseca održati po nekoliko koncerata u hrvatskoj (Dvorana Lisinski, počev od 14. marta) i srpskoj prestonici (Kombank dvorana, počev od 23. marta), a najavu za njih napravile su na način kako to najviše vole i one i njihova publika - svirkom UŽILO u Love&Live studiju Telegrafa. Uz njihove dve pesme, uz koje ćete imati prilike da uživate narednih dana samo na Youtube kanalu Telegraf music, danas objavljujemo čuveni hit Pilota - Kao ptica na mom dlanu, koji su devojke izvele uz podršku Kikija Lesendrića, autora i originalnog izvođača ove prelepe balade.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Telegraf music

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA