Love&Live: "I pod sjajem ružičastih zvezda" u novom ruhu Slobe Radanovića

Sloba je u našem studiju otpevao nekoliko pesama u okviru mini koncert projeta Love&Live

  • 15

Mlada muzička zvezda Sloba Radanović bio je gost Telegrafovog muzičkog  studija u okviru projekta Love&Live, gde je za 8. mart u našem studiju održao mini koncert "Za sve žene sveta".

Kako ste već imali prilike da poslušate svih jedanaest numera koje je Sloba izveo, odlučili smo da u narednim danima objavimo svaku posebno. Prva pesma koju  smo vam dali da je zakačite u svoju plejlistu je "Kao moja mati", koju u originalu izvodi legendarni Zdravko Čolić, a koju je u pratnji pijaniste Dejana Kostića Radanović otpevao na svoj način.

Love & Live, 8. mart, Sloba Radanović, (NE DIRATI) Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Rešili smo da objavimo još jednu koja je izazvala veliki broj vaših komentara, a to je pesma " I pod sjajem ružičastih zvezda", koju u originanoj verziji izvodi Šako Polumenta.

Numeru "I pod sjajem ružičastih zvezda" u izvođenju Slobe Radanovića poslušajte u videu na početku teksta, a ako niste zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

I da, ostanite kod kuće, čuvajte sebe i druge! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂 😂 😂

    20. april 2020 | 23:23

    Jeja sprda Kiju lajkuje joj fotke 😂😂😂 a Kija jedva docekala da posalje screenshoot pinku da objavi. Vidi se da je licno vlasnik profila uradio screenshoot ekrana sa lajkom jer samo on to vidi, tako da je jasno ko je plasirao vest (Kija) a njoj poslala devojka koja vodi taj profil a i privatno su u kontaktu.

  • beg

    21. april 2020 | 08:01

    Dok mu bivša širi noge i mami uzdahe Sloba gradi karijeru i izbacuje hit za hitom. Beži od nje, samo donosi nesreću a voli i da popije.

  • Maja

    20. april 2020 | 22:28

    Otkada je ostavio stjuardesu karijera mu cveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA