Sloba Radanović opet ubija kako peva: Poslušajte "Zapisano je u vremenu" (Love&Live) (Uživo)

Posle pesme "Samo jednom srce voli", koju je otpevao Jovan Perišić, a koja na našem kanalu već ima skoro 5 miliona pregleda, Sloba je "ubio" još jedan hit

  • 11

Malo je ljudi poput Slobe Radanovića, koji mogu da zapevaju bilo koji narodnjak tako da on zvuči kao da je pisan baš za njega.

Posle pesme koju je u originalu otpevao Jovan Perišić - "Samo jednom srce voli", a koju je za nepunih 9 meseci na kanalu Telegraf music videlo još malo pa 5 miliona ljudi, bivši Kijin muž, bivši Lunin dečko i najomiljeniji muški učesnik Zadruge ikad otpevao je pesmu Nedeljka Bajića Baje.

Poslušajte kako Sloba peva "Zapisano je u vremenu".

A ukoliko vam se ovo dopalo, pogledajte njegov mini koncert "Za sve žene sveta", na kojem je u Love&Live studiju Telegraf musica izveo još .... numera, a koji takođe ima neverovatno veliki broj pregleda:

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Telegraf music

Video: EKSKLUZIVNO: Koncert Slobe Radanovića - Svim ženama sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    29. oktobar 2020 | 12:21

    Pevanje prosečno, samo na glasu zbog Lune i Kije. Lukas je sve rekao!

  • Milica

    29. oktobar 2020 | 20:13

    Šta se dešava sa kosmičkom ljubavlju Slobe i Jeje? Jel istina da su se jutros ponovo potukli?

  • Lado

    29. oktobar 2020 | 12:14

    On stalno peva tudje pesme, ima li sta svoje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA