≫ 

Oživeo stari hit: Saša Matić fenomenalno otpevao Oliverovu "Magdalenu" (Love&Live) (UŽIVO)

U Love&Live studiju Telegraf musica Saša je ovog puta "debitovao" izvevši javno po prvi put jednu od najlepših ex-yu balada koju je proslavio Oliver Dragojević - Molitvu za Magdalenu

  • 8

Da je Saša Matić apsolutni muzički kralj odavno je poznato, a gostujući u našem Love&Live studiju to je samo potvrdio i "pečatirao".

Nakon što je maestralno izveo jednu od najlepših sevdalinki ikad napisanih - Kraj tanana šadrvana, Saša je ovog puta "debitovao" izvevši javno po prvi put jednu od najlepših ex-yu balada - Oliverovu "Molitvu za Magdalenu".

Sašu Matića na akustičnoj i bas gitari u ovom nastupu pratila su dva jednako vrhunska muzičara: Daniel Rablovsky i Mihael Horvat.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobo

    24. novembar 2020 | 16:23

    Ako je ovo fenomenalno, šta je onda dobro? Uporedite original što peva Oliver pa onda dajte komentar

  • Zbunjena

    24. novembar 2020 | 18:30

    Šta je ovde maestralno?

  • ZVEZDA

    24. novembar 2020 | 16:44

    Obozavam ovog coveka ali sta mu je sa glasom ovde?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA