BTS LOVE&LIVE: Žena od sultana sutra na Telegraf Music Youtube kanalu

Tijana Milentijević nam je otpevala nekoliko velikih hitova

  • 2

Pevačica Tijana Milentijević, poznata kao žena od sultana, bila je gost Telegrafovog studija u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live.

Tijana nam je otpevala nekoliko velikih hitova svojih kolega i otkrila nam je kako su izgledali njeni počeci. Prva pesma koja će se naći na našem Telegraf Music Youtube kanalu u izvođenju Tijane je pesma "Kako posle nas".

Kako su tekle pripreme za emisiju kao i kako smo se  proveli na samom snimanju pogledajte u videu na početku teksta. Cover pesme "Kako posle nas" naćiće se na Telegraf Music Youtube kanalu već sutra.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA