≫ 

Najljubavnija ljubavna pesma ikad zvuči još ljubavnije: Tijana Dapčević - Ljubavi (Love&Live) (NOVO)

Tijana Dapčević, uz pratnju jednako pretalentovanog Gorana Kovačića na gitari, u Love&Live studiju Telegraf musica otpevala čuveni hit Željka Joksimovića

  • 3

U Srbiji ima bezbroj pesama koje uzdišu, promovišu, slave ili žale  - LJUBAV.  Ali nema mnogo pesama čiju su svaka nota i stih toliko protkani ljubavlju kao, po mnogima, najlepša pesma Željka Joksimovića (muzika) i Momčila Bajagića Bajege (tekst), koja se kratko i nikad jasnije zove - LJUBAVI.

U svakoj od Željkovih bezbroj interpretacija smo mnogo puta uživali, a ovog puta imate prilike da uživate u izvedbi jedne vrhunske umetnice, ali i vrhunskog čoveka - Tijane Dapčević, uz pratnju jednako pretalentovanog Gorana Kovačića na gitari.

Ova pesma samo je najava celog mini koncerta - SAMO LJUBAV, u okviru kojeg je Tijana u Love&Live studiju Telegraf musica, otpevala još 7 sjajnih hitova, a koji ćemo na našem Youtube kanalu i na portalu Telegraf.rs objaviti narednih dana.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome

Video: Evo šta Breskvica radi dok se Vojaž pati

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • khm...

    22. januar 2021 | 16:56

    najljubavnija ikad?...skidam kapu i zeljku i tijani, ali vi pazite sa recima...odlicno je otpevala! sto se mene tice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA