BTS LOVE&LIVE: Tijana Dapčević uskoro na Telegraf Music Youtube kanalu

I ovog puta nas je impresionirala svojim glasom

  • 0

Tijana Dapčević bila je gost Telegrafovog studija u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live.

Ova sjajna pevačica nam je otpevala nekoliko velikih hitova svojih kolega, "Jovano Jovanke" i pesme koje su obeležile njenu karijeru.

Otkrila nam je i kako je uplovila u muzičke vode, kao i kako su izgledali njeni prvi voditeljski koraci. Prva pesma koja će se naći na našem Telegraf Music Youtube kanalu u Tijaninom izvođenju je pesma "Ljubavi", od Željka Joksimovića.

Šta se sve dešavalo iza scene i kako smo se proveli na samom snimanju pogledajte u videu na početku teksta. Cover pesme "Ljubavi" Željka Joksimovića naći će se na Telegraf Music Youtube kanalu već danas.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA