≫ 

Još jedan sjajni crnogorski vokal osvaja Balkan: Jole Radonjić - Dobra strano mog života (Love&Live)

Još jedan crnogorski pevač osvaja muzičko tržište Balkana svojim dobrim vokalom, kvalitetnim pesmama, ali i sjajnom energijom koju emituje na svakom svom nastupu. Evo kako Jole zvuči u studiju Telegraf mjuzika dok izvodi hit Armina Šakovića

  • 0

Nakon Vlade Georgieva, Sergeja Ćetkovića, Bojana Marovića, još jedan crnogorski pevač - Jole Radonjić osvaja muzičko tržište Balkana svojim dobrim vokalom, kvalitetnim pesmama, ali i sjajnom energijom koju emituje na svakom svom nastupu. U jednom od poslednjih, u Love&Live studiju Telegraf musica, Jole je pokazao da nije samo velemajstor pop balada, već da se sjajno snalazi u svim žanrovima.

Kao prvu od tri pesme, danas objavljujemo jednu od manje poznatih pesama hitmejkera Armina Šakovića - Dobra strano mog života, a narednih dana na našem Youtube kanalu i na portalu Telegraf.rs imaćete prilike da uživate i uz Joletov hit Pismo bez adrese, kao i u vrhunskoj izvedbi čuvene pesme Tome Zdravkovića - Tužno leto.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Love and Live Jole Radonjic Printskrin: Telegraf.rs

Jole Radonjić rođen je 5. decembra 1976. godine u Podgorici. Ljubav prema muzici gaji od malena, a svoj talenat pokazao je još kao dete učestvujući na mnogobrnojnim dečijim festivalima i takmičenjima. Pevačku karijeru započinje u Crnoj Gori, a potom prelazi u Beograd radi daljeg usavršavanja. Već dugi niz godina nastupa po poznatim klubovima i lokalima širom Crne Gore i Srbije. Objavio je album pod nazivom “ Zvona”, kao i mnogobrojne singlove, među kojima su i poznati hitovi: “Pali me tvoje tijelo”, “Malena”, “Svrati ponekad”, “Kap ljubomore”, “Ponovo mi ne daš da živim“.

Trenutno živi i radi u Beogradu, gdje se svakodnevno posvjećuje novim muzičkim izdanjima i nastupima.

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA