Love&Live: Damir Handanović, "Mini koncert - Samo ljubav" (feat. Aleksandra Dabić)

U društvu maestralno dobre pevačice Aleksandre Dabić i jednako velikog virtuoza na gitari, Petra Trumbetaša Damir je bio gost u Love&Live studiju Telegraf musica, i uz pesmu, svirku i pozitivnu atmosferu otkrio je kako je postao jedan od najcenjenijih muzičkih autora na ovim prostorima

  • 0

Pre nešto više od jedne decenije svi gu znali kao "talentovanog sina pevačke legende Paška Handanovića"...a onda je "mali Damir" rešio da pokaže kakva muzička zver čuči u njemu. Za samo 12 godina i više od 600 objavljenih hitova Damir Handanović svrstao se u red najplodonosnijih i najboljih hitmejkera na ovim prostorima i čoveka oko čijih se pesama otimaju najveće zvezde.

A za nas koji ga poznajemo i duže od te decenije najveći njegov uspeh je to što je i dan danas ostao onaj isti dobri, pozitivni, nasmejani momak, uvek spreman da pomogne, sasluša, posavetuje. Bio i ostao - za brata brat, a za kralja car.

U društvu maestralno dobre pevačice Aleksandre Dabić i jednako velikog virtuoza na gitari, Petra Trumbetaša Damir je bio gost u Love&Live studiju Telegraf musica, i uz pesmu, svirku i pozitivnu atmosferu otkrio je kako je i zašto počeo da se bavi muzikom, kako je iz pevačke uskočio u autorsku "uniformu", koliko je bilo teško pisati za Cecu Ražnatović, ali i koliko mu u životu znači saradnja Marine Tucaković, koju on, ali i mnogi drugi s pravom smatraju mjkom srpske muzike.

Poslušajte i uživajte u 5 možda i najvećih hitova Damira Handanovića - "Od mene se odvikavaj", "Da raskinem s njom", "Lutke", "Đavo" i "Jadna ti je moja moć".

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA