≫ 

EKSKLUZIVNO: Uskršnji poklon Marije Šerifović! Mini koncert - Samo ljubav (UŽIVO) (7 pesama)

U Love&Live studiju Telegraf musica Marija je otpevala 7 svojih i omiljenih pesama svojih kolega, svoje majke, uživo, na svoj način, jako, akustično, uz pratnju maestralnih Saška Nikolića (klavir) i Dušana Alagića (gitara)

  • 9

Ne postoji lepši poklon koji Marija Šerifović nekom može da daruje od makar mrvice njenog raskošnog talenta i moćnog glasa. Baš zato, Telegraf music i verovatno najbolja srpska pevačica odlučili su da nam ove pandemijske praznične dane ulepšaju na najlepši način - mini koncertom - SAMO LJUBAV!

Tokom nešto više od sat vremena u Love&Live studiju Telegraf musica Marija je otpevala 7 pesama, uživo, na svoj način, jako, akustično, uz pratnju maestralnih Saška Nikolića (klavir) i Dušana Alagića (gitara), ali je između pevanja otkrila i neke stvari iz svog života koje su je učinile apsolutnom muzičkom caricom.

* Osim akustičnog izvođenja svojih i pesama svojih omiljenih kolega, Marija otkriva i šta stvarno misli o pretalentovanoj Džejli Ramović, šta stvarno zamera svom "bratu" Adilu i onda po prvi put peva njegovu omiljenu pesmu ...

* Otkriva kako je postala Youtuberka, kada će početi da snima pesme posle korone, kako je sa 12 godina na svom prvom dečijem festivalu izgubila od Jelene Tomašević.

* Otkrila kada se prvi put zaljubila, a otkriće je iznenađujuće... A onda je otpevala i pesmu zbog koje joj se tada "dušica pomerila". * Otkriva kako su je maltretirali u gimnaziji i da li je majka Verica terala da uči... A onda je i majci posvetila njenu omiljenu pesmu.

* Otkriva u kom trenutku je shvatila da je "carica".

* Otkriva šta se sve dešavalo iza kulisa njene pobede na Evrosongu, a onda je poslala jaku poruku Hjurikenkama.

* Otkrila je i koje svoje dve pesme najviše voli, da bi na kraju u znak poštovanja otpevala i pesmu pokojnog Tozovca

I to nije sve!

Verica Šerifović, Marija Šerifović Foto: Instagram/serifovic

Uživajte, a u narednih 7 dana na youtube kanalu Telegraf music ove pesme možete slušati i posebno. Svakog dana, tačno u 17:00 objavljivaćemo po jednu pesmu iz emisije "Mini koncert Marije Šerifović - Samo ljubav"

03.05. Love&Live: Marija Šerifović - Moje si nebo (Adil Cover) (Novo) (2021)

04.05. Love&Live: Marija Šerifović - Ako treba mogu to (Verica Šerifović Cover) (Uživo) (Novo) (2021)

05.05. Love&Live: Marija Šerifović - Svatovi (Vesna Zmijanac Cover) (2021)

06.05. Love&Live: Marija Šerifović - Sama i nervozna (Live) (Acoustic) (2021)

07.05. Love&Live: Marija Šerifović - Bol do ludila (Uživo) (Acoustic) (2021)

08.05. Love&Live: Marija Šerifović - Ovamo Cigani (Tozovac Cover) (Novo) (2021)

09.05. Love&Live: Marija Šerifović - Nije ljubav to (Live) (Acoustic) (2021)

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

NAPOMENA:

ZABRANJENO KORIŠĆENJE EMISIJE, I NJENIH DELOVA BEZ DOZVOLE TELEGRAF MUSICA. SVAKA ZLOUPOTREBA I PRENOŠENJE NA BILO KOJOJ DRUGOJ PLATFORMI ILI MEDIJU BIĆE PREDMET KRIVIČNE PRIJAVE

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    2. maj 2021 | 14:18

    Naso se ko ce da peva na danasnji dan

  • lepi

    2. maj 2021 | 13:53

    jao strava ovo sam cekao sjajno ulepsali ste mi dan sad cu ceo dan da slusam ovog decaka hvala hvala hvala

  • N

    2. maj 2021 | 12:58

    Počeo sam polako da bivam njen fan ali posle dogadjaja u zg prestajem mislim da je kao i jk sve to estrada a manje umetnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA