7 MILIONA PREGLEDA: Neverovatan uspeh Telegraf musica - pesma "Samo jednom srce voli" obara rekorde

Za samo 2 godine kroz naš studio prošlo je nekoliko stotina muzičara, otpevano, odsvirano je gotovo 400 pesama, a jedan od zapisa, na kanalu Youtube Telegraf musica prebacio - NEVEROVATNIH 7 MILIONA PREGLEDA, uz 50.000 lajkova i skoro 2.000 pozitivnih komentara

  • 1

Kada je pre 2 godine muzička produkcija Telegraf.rs započela svoj život niko ni slutio nije da će naš portal opet pomeriti standarde u medijskom online biznisu i da će Love&Live vrlo brzo postati jedan od omiljenih muzičkih cover brendova na ovim prostorima. Za samo dve godine, kroz naš studio prošlo je nekoliko stotina muzičara, otpevano, odsvirano i izaranžirano je gotovo 400 pesama, napravljeno bezbroj fantastičnih i unikatnih snimaka najvećih domaćih i svetskih hitova u gotovo svim muzičkim žanrovima, od popa i roka, preko narodnjaka, do bluza i klasike i to sve u sopstvenoj, autentičnoj muzičkoj produkciji.

I mada smo, još od prve sekunde rekli da se, za razliku od svih drugih, nećemo baviti kvantitetom i ciframa, da se nećemo opterećivati brojem pregleda, klikova, šerova, već isključivo kvalitetom i vrhunskim zapisima koji će zauvek ostati na ponos i nama kao slušaocima i gledaocima i muzičarima, pevačima kao izvođačima, danas moramo da budemo pomalo i neskromni, jer je jedan od Love&Live muzičkih zapisa, na Youtube kanalu Telegraf musica prebacio - NEVEROVATNIH 7 MILIONA PREGLEDA, uz 50.000 lajkova i skoro 2.000 pozitivnih komentara.

Sloba Radanović Printskrin: Telegraf

Pesma "Samo jednom srce voli", stari, dobri narodnjak Jovana Perišića, koji je napisao čuveni Mirko pajčin (poznatiji kao Baja Mali Knindža), "oživela" je u izvedbi Slobe Radanovića, i to kako... tako da je višestruko nadmašila i original i sve druge cover izvedbe, ali i brojne velike hitove najvećih ovdašnjih muzičkih zvezda koje traju godinama i decenijama.

Poslušajte ovde najveće hitove u Love&Live produkciji... I uživajte uz Telegraf music i Love&Live... jer, muzika je ljubav.

I vidimo se uskoro u našem novom studiju... uz nove hitove, nove pesme, nove muzičke formate i stare i nove muzičke zvezde.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rija

    31. avgust 2021 | 13:05

    Od njega drugo i ne očekujemo. Mladić je TOP.Najbolji vokal na našoj estradi. Niko ne može da prenese emocije kao on. Poseban je .Vrhunski talenat. Peva iz srca i duše. Ubija. Kralj melosa je medju nama.On je izvanredan bio i pre Zadruge 1, dobio je dobar marketing, postao široj jajvnosti poznat i sada razvaljuje....Medjutim, više nema onaj srećan sjaj u očima, nema široki osmeh na licu...koji je plenio.... nešto tu manjka na emotivnom polju..U svakom slučaju želimo mu svu sreću ovoga sveta.... Ljudina je u pravom smislu te reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA