Dačićeva snajka "ubija" kako peva Šabanovu pesmu: Milica Jokić - Majko sve ti opraštam (Uživo)

Kako peva njen budući svekar Ivica Dačić znaju gotovo svi državnici na planeti, a evo kako Milica peva pesmu Steve Simeunovića koju je svojevremeno proslavio kralj narodne muzike

  • 2
Milica Jokić, Love & Live, (NE DIRATI)

Foto: Nikola Tomić

Da ga tragična sudbina nije otela od života Šaban Šaulić bi nedavno (6. septembra) proslavio svoj 70. rođendan. I da ga je neki glupavi crveni čikica na nekom nemačkom semaforu zadržao samo koji sekund duže danas bi bio više nego srećan kada čuje i vidi na koji način su neki novi klinci krenuli njegovim stopama.

Jedna od tih pretalentovanih klinki je i Milica Jokić, nekadašnja takmičarka u Zvezdama Granda i Pinkovim Zvezdama. Milica Jokić imala je samo 12 godina kada je prvi put stala na Grandovu scenu i vanserijskim talentom oduševljavala naciju kako kroz "Zvezde Granda", takmičenje u kom se prvi put javno i predstavila, tako i kroz šou "Neki novi klinci" u kom se zajedno sa Džejlom Ramović borila za titulu pobednice.

U poslednje vreme, Milica se u medijima pojavljuje još jednim povodom. Naime, ona je zbog ljubavne veze sa Lukom Dačićem, sinom predsednika Narodne skupštine i SPS-a Ivice Dačića dobila nadimak "Dačićeva snajka".

Kako Ivica peva znaju gotovo svi državnici na planeti, a evo kako peva Milica pesmu Steve Simeunovića koju je svojevremeno proslavio Šaban Šaulić.

A poslušajte i ceo mini koncert mladih pevača u čast Šabana Šaulića:

Uživajte

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Louigi

    19. oktobar 2021 | 14:37

    Primetio sam 5 falseva u samom uvodu. Po meni ovu pesmu je najbolje otpevao Sloba Radanovic naravno posle Sabana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA