≫ 

Poslušajte pesmu zbog koje su u filmu "Toma" svi plakali: Za Ljiljanu - Bane MVP (Love&Live) (Uživo)

Ovo je najteži trenutak u filmu "Toma", ovo je pesma uz koju je nastala najemotivnija scena. Tomin hit "Za Ljiljanu" u našem Love&Live studiju izveo je Bane Lalić

  • 3

Pre 30 godina - 30. septembra 1991, napustio nas je najbolji od najboljih - jedini pevač narodne muzike kome su se klanjali i narodnjaci i rokeri, pankeri, metalci. Toma Zdravković, čovek čije su nas pesme vaspitavale, terale na suze, uz koje smo rasli. Tri decenije kasnije Toma živi i dalje među nama, a njegove pesme teraju nam suze na oči, a ponajviše zahvaljujući fenomenalnom filmu "Toma" koji u poslednjih mesec dana ruši sve rekorde u gledanosti.

I, ma koliko da ste emocionalno jaki, čvrsti ili čak i hladni, u filmu Toma postoji jedna scena zbog koje ste gotovo sigurno zaplakali. Scena za koju je čak i sam Željko Joksimović otkrio da je najemotivniji deo filma, koji je čak i svima na snimanju naterao suze na oči. Scena u kojoj Toma ženi svog lekara izvodi prvi i poslednji put pesmu "Za Ljiljanu", koja je, inače, u stvarnom životu bila posvećena glumici Ljiljani Blagojević.

Jedan od njegovih najvećih hitova, "Za Ljiljanu" u našem Love&Live studiju otpevao je upravo čovek čija muzika nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka s narodnjacima - Bane Lalić MVP.

A evo šta je Željko Joksimović otkrio kada je reč o snimanju ove srceparajuće scene.

Uživajte

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA