≫ 

Pobednik Zvezda Granda peva Adila i Tomu: Mahir Mulalić - "Prosjak i kralj" i "O, Ciganko moja"

U okviru mini koncerta "Samo ljubav" Mahir je otpevao šest pesama, među kojima i balade Adila Maksutovića i Tome Zdravkovića

  • 2

Prosjak i kralj

O Ciganko moja

Retko kada se desi da se gotovo niotkuda pojavi neko tako talentovan, harizmatičan i životno pozitivan na našoj muzičkoj sceni, a još se ređe dogodi da neko takav dospe i na mesto koje mu na vrhu pripada. Mahir Mulalić je to sve uspeo. Najdužu sezonu u istoriji serijala Zvezde Granda krunisao je apsolutno zasluženom pobedom, a deo svog talenta poželeo je da poodeli i sa njegovim brojnim fanovima na Telegraf music kanalu.

U okviru mini koncerta Samo ljubav, koji ćemo uskoro objaviti na Telegraf.rs, Mahir je otpevao šest pesama, među kojima su i hitovi Dušo moja (Kemal Monteno), njegovu debitansku pesmu Đerdan (autora Baneta Opačića), Ako odeš (legendarni hit Saše Dragića koji su otpevali Alka Vuica, Željko Samardžić, Jorgos Dalaras...), kao i pesmu "Ispod palme na obali mora", koja je bila omiljena pesma njegove majke.

Kao najavu danas puštamo dve Mahirove piano verzije čuvenog hita "Prosjak i kralj", pesme Baneta Opačića, kojom je Adil Maksutović oduševio sve na Pinkovom festivalu 2014. godine, kao i numeru Tome Zdravkovića - "O Ciganko moja".

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. novembar 2021 | 08:25

    Instant"zvezde" brzo potonu.Ovaj što je pobedio,pobedio je jer se ona emisija još samo u Bosni gleda.

  • Sosa

    2. novembar 2021 | 07:58

    Legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA