Princ od Vranje i srpsko čudo od pevača: Stefan Zdravković - Bolje moglo je (Adil cover) (NOVO)

Momak iz Vranja, profesor norveškog jezika, velemajstor salse i pevač koji se pojavio niotkuda i napravio haos u Bugarskoj

  • 1

Postoje oni što pevaju i postoje pevači. I postoje oni treći. Oni koji su "čuda od pevača". Stefan je jedan od takvih. "Princ od Vranje", profesor norveškog jezika, fenomealni salsa plesač... a sve to odlazi u folder "zaključano" kada neko otvori folder "muzika". E, pa Stefan Zdravković ga je nedavno otvorio i krenuo da magijom svog talenta osvaja svet.

Ovu deonicu tog puta započeo je iz Bugarske, gde je, kao stranac ušao u top 12 najboljih na svetski priznatom takmičenju "Voice". Nepoznati Srbin koji je doživeo da mu se žiri klanja, a publika oduševljeno glasa. Nakon Bugarske, prijavio se za izbor za srpsko takmičenje za "Pesmu Evrovizije", koje nam tek sledi, a u međuvremenu bio je gostu u Love&Live studiju Telegraf music, gde je otpevao 4 žanrovski potpuno različite pesme, pokazavši da može da izvodi sve što je ikada odsvirano i otpevano - Od Zdravka Čolića, preko Adila i Dženana do Majli Sajrus.

Poslušajte danas prvu, Stefanovu piano verziju Adilovog megahita "Bolje moglo je" i poslušajte intervju s ovim predobrim momkom koga čeka velika muzička karijera

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Poslušajte i uživajte!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA