≫ 

Kako sada ove reči bole: Dva Akijeva hita pevaju Isak Šabanović i Sale Tropiko

Mladi Isak otpevao je hit "Ugasi me", dok su posebno "teške" note ostale Saletu Tropiku, koji je otpevao obradu pesme "Jesen u meni"

  • 0
Love Live Isak Šabanović i Sale Tropiko i Aki Rahimovski

Foto: Telegraf.rs, ATA Images

Pevač i frontmen grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski, preminuo je danas, 22. januara, u 67. godini.

Legendarni pevač, koji je na bini ostavljao najiskreniju emociju i svaki atom energije, ostaće upamćen po svom liku i delu, a njegove pesme ostaju večno.

Dva talentovana pevača, Isak Šabanović i Sale Tropiko u "Love&Live" emisiji su otpevali jedne od najlepših hitova "Parnog valjka".

Mladi Isak otpevao je hit "Ugasi me", dok su posebno "teške" note ostale Saletu Tropiku, koji je otpevao obradu pesme "Jesen u meni".

Izvođenja oba pevača, poslušajte u nastavku:

Tužnu vest da je Aki Rahimovski preminuo objavljena je na zvaničnoj stranici grupe "Parni valjak" na Fejsbuku.

- Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - navodi se u objavi.

"Za malo nježnosti na sve ću pristati za malo nježnosti da mogu zaspati", stoji u objavi, što stihovi hita "Za malo nježnosti", popularnog sastava.

Kako navodi Večernji.hr, Aki je danas u jutarnjim časovima s partnerkom Barbarom i njihovom ćerkom otišao na izlet u blizini Novog Mesta na kojem mu je pozlilo. Ona je odmah pozvala hitnu, ali, nažalost, kada su lekari došli već je bilo prekasno.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA