≫ 

Kad Princ od Vranje zapeva Čolu: Zelena si rijeka bila, pesma nezaboravnog Kemala Montena (Love&Live)

Magični Stefan Zdravković otpevao je u Love&Live studiju Kemin vanvremenski hit koji je proslavio Zdravko Čolić

  • 0

Stefan Zdravković nedavno je magijom svog talenta krenuo da osvaja svet. Princ od Vranje je kao jedan od retkih stranaca ušao u top 12 najboljih na svetski priznatom takmičenju "Voice", u Bugarskoj, a domaća publika uskoro će imati prilike da ga čuje i na Beoviziji, srpskom takmičenje za "Pesmu Evrovizije",

Gostujući u Love&Live studiju Telegraf music, Stefan je otpevao 4 žanrovski potpuno različite pesme, a posle Adilove "Bolje moglo je", danas ćete čuti "Zelena si rijeka bila", jednu od nezaboravnih pesama legendarnog kantautora Kemala Montena (koji nas je pre tačno 7 godina napustio), inače pesmu koju je svojom neverovatnom izvedbom proslavio jednako legendarni Zdravko Čolić

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Poslušajte i uživajte!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA