Kakva fenomenalna verzija: Zole oduvao veliki hit Saše Matića - Idemo anđele (Love&Live) (NOVO)

Zvezda Granda Zoran Petrović Zole još jednom pokazao kakav je velemajstor

  • 0

Zoran Petrović Zole tiho i nenametljivo ušao je u Love&Live studio Telegraf musica i odmah pokazao kakav je velemajstor svih žanrova. Njegova izvedba pesme Darka Radovanovića "Ti moja nevero" pokazala je raskoš talenta mlade Zvezde Granda, a interpretacija hita Saše Matića - Idemo anđele je to samo potvrdila.

Pored ove dve pesme, Zole je u našem studiju, u pratnji jednako maestralnih Baneta Braberine (na klaviru) i Ivana Tasića Tase (bas gitara) izveo još dva hita.

Mladi pevač nedavno je objavio i svoju prvu pesmu - Da te ne volim, a potom za nju i snimio spot u kojem se u glavnoj ženskoj ulozi našla Snežana Borjan.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Poslušajte i pogledajte i intervju sa Zoranom Petrovićem Zoletom:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA