≫ 

Brenin sin danas puni 30 godina: Proslavljamo ga pesmom "Zlo moje nevino" koju je Stefan kod nas otpevao uživo

Stefan Živojinović je nedavno rešio da napravi pauzu u svojoj muzičkoj karijeri, a upravo ova pesma je jedina muzička stvar koja će se u njegovoj izvedbi pojaviti u javnosti

  • 1

Mlada zvezda Stefan Živojinović u Telegrafovom studiju u okviru projekta Love&Live uživo je uz klavir i gitaru otpevao nekoliko pesama, koje smo objavili na našem youtube kanalu. Sve osim jedne, koju smo čuvali kao specijalno iznenađenje za njegov 30. rođendan, koji Brenin sin baš danas proslavlja.

Stefan je nedavno rešio da napravi pauzu u svojoj muzičkoj karijeri, a upravo ova pesma je jedina muzička stvar koja će se u njegovoj izvedbi pojaviti u javnosti.

Hit "Zlo moje nevino", koje je napisao maestralni Dragan Brajović Braja, u izvođenju Stefana Živojinovića možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    21. maj 2022 | 14:49

    Stefan Živojinović je predobar, pametan, kulturan, lep...sve najlepše mu želim. Srećan rođendan 🎉🎊🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA