Gospodin pevač, Aca Ilić: Nisam mega zvezda! Hobi sam pretvorio u profesiju! Dve reči Safeta Isovića promenile su sve (VIDEO)

Bio s brkovima ili bez njih, pevao u duetu sa svojom Biljom ili solo, učestvovao u rijalitiju ili odmarao na proplancima rodnog Gornjeg Milanovca, Aleksandar Aca Ilić je uvek i gospodin i pevač. I to onaj pravi. Srpski

  • 2

Postoji mnogo osoba koje se izdaju za pevače u Srbiji. Prema nezvaničnim informacijama postoji i mnogo osoba koji se mogu nazvati gospodinom u Srbiji. Ali, pravih srpskih "gospodina pevača" nema baš mnogo. Bio s brkovima ili bez njih, pevao u duetu sa svojom Biljom ili solo, učestvovao u rijalitiju ili odmarao na proplancima rodnog Gornjeg Milanovca, Aleksandar Aca Ilić je uvek i gospodin i pevač. I to onaj pravi. Srpski.

Kako sam kaže, "jedan od predvodnika napadackog stila pevanja", otvorio je dušu u najnovijoj Telegrafovoj "Muzičkoj apoteci" i folk doktoru Goranu Miloševiću otkrio je kako je hobi pretvorio u profesiju i kako za novac radi ono sto bi radio i za džabe, ali i kako je izgledala audicija kod Predraga Vukovica Vukasa, šta su značile dve reči ohrabranja legendarnog Safeta Isovića, zašto mu je lepše što misli da u Srbiji on i nije mega zvezda...

Uz sve to poslušajte i nekoliko Acinih besmrtnih hitova: Ne daj se generacijo, Isplači se na grudima mojim, Ana mi je rekla, Gospodjice Milena, Ruže dođu, ruže prođu, Sedam violina, Lepe oči zelene, ali i jednu od raritetnijih pesama iz 1984. - "Ti si moja suza stota", za koju predviđamo da će se više slušati u 21. nego u 20. veku.

Gospodin pevač, Aca Ilić, samo za vas.

Telegraf Music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale

    11. maj 2019 | 09:14

    Aca veliki pevac, a Safet legenda.

  • JS

    11. maj 2019 | 19:25

    Divan glas. Od mladosti kada je pocinjao, prefinjen, kulturan. Rado vidjen na svecanostima. Kasnije sa suprugom, naravno. Uskladjeni glasovi. Prepoznatljiv stil. Divno je pisati i slusati o divi Dusici Stefanovic - Bilkic. Plejada Andjelija Milic, Nada Mamula, Divna Kostic... Nisam ja bas mnogo stara, ali sam rasla uz prave ljude, muziku, pesmu, note... A sve to vredi, neprocenjivo je. Znaju to samo ljubitelji prave pesme i melodija.Bilo je zadovoljstvo upoznati sve te ljude. Zaboravih divni cika Sava Jeremic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA