≫ 

Braća Bajić, e, to se zove duet! Andrija Bajić ispričao i otpevao istoriju najčuvenijeg srpskog muzičkog dvojca (VIDEO)

"Druga polovina muzičkog srca" prestala je da kuca početkom 2018. Tomislav Bajić preminuo je u 83. godini, a njegov brat Andrija bio je gost najnovije emisije "Muzička apoteka", gde je doktoru za narodnjake Goranu Miloševiću ispričao bezbroj anegdota i otpevao neke od njihovih kultnih pesama

  • 0

Kad vidim jednog od njih, pozdravim obojicu. Kad ih čujem u duetu, kao da čujem jednog. E, to se zove duet! Danas, kojekakve zvezdice i fensice glamurozno najave duet, a u stvari recituju dijalog. Jedna strofu, druga refren. Jedna kosi ulevo, druga kosi udesno. Ovim rečima doktor za narodnjake Goran Milošević najavio je gosta, (nažalost sada samo) solistu najčuvenijeg srpskog dueta - Andriju Bajića.

"Druga polovina ovog srca" prestala je da kuca početkom 2018. Tomislav Bajić preminuo je u 83. godini, a njegov brat Andrija bio je gost najnovije emisije "Muzička apoteka", gde je ispričao istoriju Lajkovačke pruge i čuvene pesme koju su braća Bajić prvi snimili. Zapevali su, onako boemsko-astalski, i pesme iz jugoslovenskog opusa: "Na planincah", "Lepe ti je Zagorje zelene"... Goran se pretvorio u Tita, a Mala Cana je pokušala da zameni Tomu otpevavši utroje pesmu koju je napisao anonimni gedza dok je u vihoru Prvog svetskog rata čekao nemačke jeroplane... Obavezno pogledajte i šta se desilo kad su "Braća Bajić" dobili ćerku!

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA