"Ti ne znaš koliko je njoj teško što je nju Luna pobedila!" Tomović i Mića osuli paljbu po Staniji

- Ja sam samo jednom ružno rekao o njoj. Da me je sramota što sam bio s njom - rekao je Vlada

  • 13

Vladimir Tomović i Lepi Mića pričali su u pabu o Staniji Dobrojević, za koju se sve više nagađa da će ući u Zadrugu 3.  I dalje se raspreda o Vladinom i njenom odnosu, a sada je svoje mišljenje o tome izneo i Mića.

- Mene je ona stvarno zvala posle rijalitija, ali ja nisam neko ko bi nju kompromitovao. Nisam ja taj tip - rekao je Vlada, koji je priznao da je bilo i eksplicitnih slika koje su razmenili.

- Stanija je toliko pametna za rijaliti. Ona laže sve! Takav folirant, takav lažov... Ona uzima krst, baca ga u jezero i sahranjuje vezu sa Vladom... - grozio se Mića.

Kao neko ko je bio i u Zadruzi 2, Lepi  Mića je nastavio priču o Staniji, prepričavao događaje iz prethodne sezone, a Tomović je pomno slušao.

- Ja sam samo jednom ružno rekao o njoj. Da me je sramota što sam bio s njom. I to zato što je ona o meni svašta izgovorila ovde, nema šta nije rekla! Od uvreda, klela me, i ja na sve to ćutim... Lažirala je operaciju u Americi! Dve operacije. To je istina. Nije se čula sa mnom tri nedelje, jer joj nije odgovaralo da se čujemo, jer smo se čuli video pozivom, onda bi se videlo da nije u bolnici - pričao je Tomović.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević/Foto: Instagram/stanijadobrojevic

- Ako me ikad pomene u životu u negativnom kontekstu, imaće redosled kako šta da puštaju! - rekao je Vladimir, navodeći kako je snimao sve što je Stanija rekla o pojedinim ljudima i čuva snimke.

- Ona je sebe ukopala sa ponašanjem u Zadruzi 2. Ti ne znaš koliko je njoj teško što je nju pobedila Luna, i Marko! - izjavio je Tomović.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    21. septembar 2019 | 10:39

    Osoba koja je mogla zarad rijalitija da radi onakve svari sa ozenjenim Kristijanom Golubovicem je spremna na sve. Nisu mi nesto dragi ova dvojica ali su potpuno u pravu za sve sto su rekli. Sve je glumatala vezu sa Tomovicem, druzenja sa Majom i Marijanom, druzenje sa Colakom, a operaciju bi odmah demantovala da je imala. I te kako bi ona ojalavala Tomovica kao sto je to i radila u zadruzi al je izgleda drzi u saci.

  • Jelena

    21. septembar 2019 | 01:32

    Ne podnosim ovu dvojicu, al su za sve u pravu, Stanija je teska manipulatorka koja prva zakuva i onda izigrava zrtvu sa sve laznim suzama, iz Zadruge izasla kobajagi na operacije, a nece da kaze sta je operisala, opasan lazov.

  • Obična "ženetina"

    21. septembar 2019 | 09:26

    E jado jadni. Muškarčina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA