Nakon priča da joj je preotela dečka, Luna otvoreno o Anastasiji i kako zamišlja susret sa njom

- Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka - rekla je Luna

  • 20

Luna Đogani prošle noći gostovala je u emisiji "Zadruga - narod pita" i tom prilikom progovorila o svom odnosu sa nekadašnjom drugaricom Anastasijom Ražnatović, ali i njenom majkom Cecom koja je nedavno lepo govorila o Đoganijevoj.

- Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka. Odmah se pravi priča. Drago mi je da se oglasila i da me tako pamti. Svi grešimo, lepo je da priznamo kada pogrešimo. O porodici Ražnatović uvek imam lepe reči, životni putevi su nam se razišli. Radujem se njenom uspehu i njenim pesmama, pevaću ih na nastupu - rekla je Luna, a onda otkriva kako bi se ponašala kada bi se ponovo srele.

Luna Luna, Printskrin: TV Pink

- Bilo bi mi drago da je vidim. Čudno, ali bila bih srećna. Uvek će mi ostati lepo sećanje. Život je takav - rekla je Luna.

VIDEO: Kinezi s razglasa "odvrnuli" Luninu pesmu košarkašima Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvomajska Zemun

    6. septembar 2019 | 09:49

    Koje ti nastupe spominjes Luna?Jel si ti cula sebe?Da li je moguce da ti sebe ubedis da dobro pevas ili da ti tvoji bliznji i tvoji fanovi cine medvedju uslugu i loze te da imas dar za pevanje i da napravis od sebe vecu budalu nego sto jesi?Jadna...

  • MARKO

    6. septembar 2019 | 15:28

    ANASTASIJU JE SRAMOTA ŠTO TE POZNAJE.

  • Branko

    6. septembar 2019 | 15:35

    Sramota što ovu nemoralnu Lunjaru stalno reklamiraju preko Anastasije, Kije i Slobe!!! Najveću bruku koju je Narod gledao dve godine neko stalno reklamira, pere i prave idiote od Naroda i gledalaca!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA