• 4

"Ponosna sam što sam bila s njim": Jelena Pešić i Stefan Karić priznali da su bili zajedno! (VIDEO)

- Razišli su nam se putevi. Viđali smo se posle toga, ali sada smo prijatelji - otkrila je Pešićeva

  • 4

Tokom emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem", Stefan Karić je otkrio da li mu se neka zadrugarka dopada. Ovaj momak je objasnio da za sada nijedna nije osvojila njegovo srce.

- U ovom trenutku mi se nijedna ne dopada. Miljani sam rekao da nisam opštinski pečat, nisam svaštoje*ac - rekao je Stefan, a potom je Nataša Radan priznala da joj se Stefan dopada do te mere da - kad je u njegovoj blizini - nije joj dobro.

Međutim, Karić je rekao da mu se, u ovom trenutku, dopada jedino Jelena Pešić, mlada ekonomistkinja, rekavši da zna da je dobra devojka i da nijedna druga za sada nema šanse kod njega.

To je navelo Jelenu i Stefana da priznaju da su bili zajedno, a Pešićeva je naglasila da se radi o periodu mart-april ove godine, te da je veza trajala oko dva meseca.

Jelena Pešić je moj tip devojke - rekao je Karić.

- Mi smo bili zajedno dva meseca, sada smo prijatelji. Ponosna sam što sam bila sa njim jer je kvalitetan dečko. Razišli su nam se putevi. Viđali smo se posle toga, ali sada smo prijatelji - otkrila je Pešićeva

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Rule

    Cime se bavi Stefan. Zbog cega si ponosna. Glupo.

  • Uros

    Cuj ponosna.... Stefan jeste dobar decko i sve, ali brate nije Nikola Tesla ili neko ko je uradio nesto u zivotu... Decko je blejac kojeg otac izdrzava..

  • bljak bljak

    Nasta si ponosna ???

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima