"Samo lajte, ne možete mi ništa!" Nadežda van sebe od besa nakon što su je napali zbog trudnoće

- Mrzim ovu zemlju i ljude u njoj, odvratni ste, ništa vam nije sveto! - poručila je Nadežda

  • 24

Nadežda Biljić nedavno je saznala da je u drugom stanju i da čeka dete sa Tomislavom Panićem, sa kojim nije bila u dobrim odnosima otkako ju je navodno pretukao.

Situacija se promenila, a Nadežda u moru komentara i čestitki dobija i one negativne komentare u kojima je optužuju kako izmišlja trudnoću, kako zavlači Tomu i ostalo.

Tim povodom, pevačica i bivša učesnica Zadruge oglasila se na Instagram storiju, revoltirana situacijom i brojnim pitanjima u vezi sa njenom trudnoćom i Panićem.

Toma Panic sud Toma Panić i Nadežda Biljić čekaju dete/Foto: Marko Jovanović

- Mrzim ovu zemlju i ljude u njoj, odvratni ste, ništa vam nije sveto! Jako nekulturno i neumesno, svim silama ću se truditi zajedno sa Tomom da naše dete izvedemo na pravi put i naučimo ga osnovnim stvarima, da ni malo ne liči na te debile koji su spremni da tako nešto pišu. Bednici, sve će vam Bog vratiti. Samo lajte, ne možete mi ništa! - poručila je Nadežda.

Nadežda Biljić NAdeždina objava na Instagramu/Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nadoooo

    15. septembar 2019 | 11:45

    Lajes ti , prosta I promiskuitetna devojcuro . Naravno da ce svi da te pljuju posle svega . Vrati malo film pa vidi sta si sve radila I sa kim I koliko njih bila u samo dve zadruge . Stidi se sebe , kao sto ce to jadno dete , jednog dana tebe , jadnice zalim te .

  • Max

    15. septembar 2019 | 11:31

    A sta je tebi sveto?! Pokazala si ko si i sta si iiii? Sada ti je narod kriv??!! Sto je najgore izgledalo je da si normalna devojka. JADNO TO MALO BICE ! Deca se prave iz/u ljubavi i zelji!! A sta ste vas dvoje pokazali?! Tuzno!!

  • Max

    15. septembar 2019 | 11:30

    A sta je tebi sveto?! Pokazala si ko si i sta si iiii? Sada ti je narod kriv??!! Sto je najgore izgledalo je da si normalna devojka. JADNO TO MALO BICE ! Deca se prave iz/u ljubavi i zelji!! A sta ste vas dvoje pokazali?! Tuzno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA