"Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu": Gagijeva bivša iznela šokantne tvrdnje

- Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem - rekla je Milena

  • 17

Gagi Đogani, učesnik "Zadruge 3", ima veoma burnu ljubavnu prošlost. Denser je bio u braku sa Anabelom Atijas, a nakon što su se razveli u javnost je isplivalo da je Đogani navodno tuka i maltretirao Anabelu.

Nakon razvoda, 2012. godine Gagi je uplovio u vezu sa Milenom Mikić. Đogani i Milena bili su zajendo 2 godine, a raskinuli su kada je Mikićeva u javnost iznela tvrdnje da ju je Đogani navodno tukao.

- Te noći došao je sa devojčicom od 19 godina. Već sa vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: "Gagi, koga si to doveo u kuću?". Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo i sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem - ispričala je Milena.

Gagi Đogani Gagi Đogani, Foto: Nikola Tomić

Gagi je priznao krivicu, ali je optužio Mikićevu da je ona na njega fizički nasrnula.

- Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim - rekao je svojevremeno Gagi.

Nakon afere Milena se povukla iz javnog života i postala drugarica sa Ggaijevom bivšom ženom Anabelom. Anabela i Milena su čak išle na zajedničko letovanje u Grčku.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA