Miljana počela priču o porodičnom nasilju, Marija pobesnela i otkrila šta se krije iza toga

- Mene niko ne može da maltretira! Miljana će u besu da ti kaže sve i svašta - vikala je Marija

  • 2

Pojedini zadrugari okupili su se u dvorištu i razgovarali, a onda su se dotakli teme o porodičnom nasilju za koje Miljana tvrdi da ga je proživljavala, dok se njena majka Marija Kulić tome suprotstavila govoreći kako to nije istina.

Kulićke su istakle da su ih pogodile netačne informacije koje su se pojavile o njima, a novinar Marko Đedović otkrio je da ga je upravo Miljana pozvala i sama ispričala da ona i njena majka trpe nasilje od strane njenog oca Siniše Kulića.

- Mene niko ne može da maltretira! Miljana će u besu da ti kaže sve i svašta. Ima 25 godina i možda joj je nekad bilo zanimljivo da se nešto napiše o njoj - usprotivila se Marija.

- Miljana, jesi li mi rekla da vas Siniša maltretira?! Klara dala izjavu! - upitao je Marko Kulićevu.

Miljana Kulić, Marija Kulić Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Sve što sam ti rekla je istina. Tata je isterao Klaru, i onda sam se ja posvađala sa ocem i naljutila na njega, jer nisam htela da ostanem potpuno sama. Onda me je Klara nagovorila da prijavim oca. Sve što si napisao je istina - rekla je Miljana.

- Ja ne mogu da ti objasnim... Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže: "Šta si obukla tu kratku suknju, prestani više da jedeš". Onda ispada da je i ja maltretiram, kažem joj ovde da je maloumna, sve i svašta - odbrusila je Marija Marku.

- Tukla sam je dok je bila mala svaki drugi dan, Sniša nije, mislila sam da može da se prevaspita.

Siniša Kulić Siniša Kulić, Foto: Telegraf

U razgovor se umešala i Saška Karan koja je otkrila da joj je Miljana ispričala slične stvari kao i Marku, međutim, Kulićeva je sve negirala.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filigran

    20. septembar 2019 | 08:33

    Naravno da je maltretiraju i koriste. Marija je tretira kao maloumnicu, hoce da kreira , bolje reci kontrolise Miljanin zivot u svakom segmentu. Koliko god da mi je Miljana iritantna, ponekad mi je bude zao.

  • Barbara

    20. septembar 2019 | 16:18

    Strašno, meni je Miljane iskreno žao. Kakvu majku ima dobro je i ispala. Da je moja majka takva ne bi reč progovorila sa njom u životu. Kakve reči ima za svoje dete, mrš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA