Nadežda progovorila o trudnoći i odnosu sa Tomom nakon što mu je istekla zabrana prilaska

Nakon incidenda koji su imali Nadežda i Toma su po svemu sudeći zakopali ratne sekire

  • 2

Pevačica Nadežda Biljić prošle noći došla je na žurku televizije Pink povodom proslave 25 godina postojanja ove medijske kuće.

Iako su svi očekivali da će Nadežda na žurku doći sa Tomom Panićem, ona se pojavila u društvu prijatelja, dok je maneken došao sa drugaricom.

Poznato je da su Nadežda i Toma nedavno saznali da će postati roditelji, a ta vest ih je oboje neizmerno obradovala.

Nadežda je ovom prilikom otkrila da se Toma brine za nju otkako je ostala u drugom stanju, te da je stalno podseća da treba da pazi na sebe.

- Ja imam 29 godina i ovo mi je prvo dete, dete koje sam želela, tako da mislim da nema potrebe da me bilo ko podseća da se čuvam, a to što on mene podseća da se čuvam dokazuje koliko je njemu stalo do deteta i svega što se desilo - rekla je Nadežda.

Proslava TV Pink, rodjendan, 25, proslava rodjendana, godisnjica Nadežda Biljić, Foto: Nikola Tomić

Nadežda se potom osvrnula i na incident koji je imala sa Panićem kada ju je on navodno pretukao. Toma je zbog toga dobio zabranu prilaska pevačici, koja je sada istekla.

- Drago mi je što smo uspostavili normalnu komunikaciju kao dva buduća roditelja, tako da nema prostora za bilo kakve incidente više, niti bilo kakve ružne reči - rekla je Biljićeva.

Šta je još Nadežda još rekla o Tomi, ali o trudnoći pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    20. septembar 2019 | 14:21

    Neka vam je dete sa srecom. Nada je dobra dusa, dobra pevacica, ali moraju oboje da porade na svom odnosu i da se dovedu u red sami sa sobim prvo, jer mi ne izgledaju ovako zreli za roditeljstvo..Nadam se da ce ova situacija s bebom da im unese stabilnost u zivot.

  • Mara

    20. septembar 2019 | 20:50

    Kod nas bi rekli 'greote ona je dobra za svakoga sem za sebe'

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA