Hteli da joj uzmu stan zbog kredita, preživela agoniju, a evo šta Ceca Kitić kaže o ulasku u Zadrugu

- Dobila sam ponudu koja se ne odbija, ne mogu reći cifru, ali sam sigurna da bi svako na mom mestu prihvatio to - rekla je Ceca

  • 9

Rukometašica Svetlana Ceca Kitić navodno je spremna za ulazak u "Zadrugu 3" jer je dobila "ponudu koja se ne odbija", ona je priznala da u rijaliti ulazi zbog novca i smatra da svojim učešćem neće obrukati svoju decu.

- Oni su mene zvali... moram da budem iskrena, pravi razlog su pare. Dobila sam ponudu koja se ne odbija, ne mogu reći cifru, ali sam sigurna da bi svako na mom mestu prihvatio to. Sigurno neću obrukati moju decu, biću šta jesam. Znam da ti rijalitiji izvlače najgore iz čoveka, ali ni ono najgore u meni nije toliko drastično. Nemam ničega čega bih se stidila, uradila sam neke pogrešne stvari kao i svi - izjavila je Ceca.

- Imam cilj, to je novac koji će mi rešiti sve što imam da uradim. U januaru mi je godišnjica braka mami i tati pa planiram da im priuštim neki lep poklon. Častiću i sebe, jer mi je auto slupan, kupiću drugi. Imam cilj, imam neko ime i prezime, možda stvorim neki autoritet među mlađima. Ne znam ih isto, ali sam sigurna u sebe, uvek sam putovala i bila u kolektivu. Sigurna sam da neću raditi ništa što bi me koštalo, jer sam na težak način stvorila ime i prezime -  tvrdi ona.

Grand

Ceca Kitić, Foto: ATA Images

Podsetimo, Ceca je neko vreme bila u velikom problemu zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan, a pored toga saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlezda.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najbolja na svetu

    28. septembar 2019 | 22:17

    Sa Miljanom Kulic pod ruku, ti troje od tri različita čoveka, a Miljana izgleda dvoje za sada.

  • Ccccccc.....

    28. septembar 2019 | 19:05

    Zavidna sportska karijera, 5 muževa, iz rijalitija u rijaliti, a jedva stan na kredit!?? Sta ova zena radi s novcem?

  • Paparaco

    28. septembar 2019 | 19:07

    Zbog para je ulazila i u prethodne rijalitije, a kuka k'o Damnjanov zelenko zbog kredita? Sto ne isplati isti od honorara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA