Trudna Miljana imala žestoku akciju sa Zolom: Zaneli se ispod jorgana, sve prštalo od strasti

Miljana i Zola su nakon priče o bebi, završili ispod jorgan planine

  • 10

Miljana je saznala sinoć da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, a tokom dana on je ušao u Zadrugu kako bi sa Kulićevom porazgovarao o celokupnoj situaciji.

Miljana i Zola su obavili ozbiljan razgovor i razjasnili sve, a nakon toga poljupci samo pljuštali. Njih dvoje su potom završili u krevetu gde su imali vrelu akciju pred kamerama.

Miljani i Zoli nisu smetale kamere koje su sve vreme snimale njihov intimni čin, ali ni činjenica da je ona u drugom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    30. septembar 2019 | 17:28

    Oboje za Toponicu ili još bliže, Lazu !

  • Sta reci

    29. septembar 2019 | 22:05

    Boze dragi pa ona nema stida ni koliko crno ispod nokta. Gleda je otac, a ona seksa sve u sesnaest. Koji odgoj.

  • Marijanissima

    30. septembar 2019 | 07:00

    Pretuzno je sto nekima trebaju godine da se ostvare kao roditelji, a ova rijaliti nakaza ostaje trudna jednom u godinu dana. Neka su dece ziva i zdrava ali meni je zao sto im je psihicki nestabilna osoba nesposobna za zivot majka. Pusi kao turcin, pije antidepresive, nosi stikle od 12cm, sedi na ladnom betonu... a roditelji profitirali na njenom ludilu. Njena mama nema sta da se zali, ona je svesno gurnula u sve, nema sta da place i kuka. Ko je pratio ovu personu od prvog rijalitija, kukala je da su bankrotirali i da nemaju leba, a sad kuce, kola, bedem od 3 metra oko kuce kao u zemunskom klanu, avioni, kamioni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA