• 11

"Probali smo u sve, ali ona na kraju nije uspela": Stefan Karić pričao o Dijani, pa grcao u suzama

- Vozili smo se Ćuprijom, direktno sam naleteo na njenu kuću, preskočio sam ogradu i ostavio sam joj cveće na kolima - rekao je Karić

  • 11

Stefan Karić pričao je o bivšoj devojci, pokojnoj misici Dijani Milojković i tom prilikom se rasplakao. Dijana je preminula nekoliko nedelja pre Stefanovog ulaska u Zadrugu, a Karić još uvek ne može da se pomiri sa sudbinom da je više nema.

Drvo mudrosti upitalo je Stefana da li je suzdržan prema ženama u rijalitiju zbog pokojne misice. Kraić je otvorio dušu i otkrio kako su se upoznali i kakav je bila njegova i Dijania ljubav.

- Ima istine, ali život ide dalje, pa me ne sprečava to toliko. Ja sa njom nisam bio dugo, tako da to nije razlog zašto sam suzdržan. Bila je najlepša koju sam poznavao do sada i mnogo sam je voleo - počeo je priču Karić.

- Bio je rođendan mom drugu, posle smo otišli do Ćuprije, da nađem gde živi, da joj odnesem cveće. Vozili smo se gradom, direktno sam naleteo na njenu kuću, preskočio sam ogradu i ostavio sam joj cveće na kolima i ujutru sam joj poslao samo poruku. Sledeći put je došla 22. oktobra u Beograd i tad smo se zvanično upoznali i otišli na koncert Dina Merlina, pa smo se na koncertu i smuvali - rekao je Karić.

Stefan Karić

Stefan Karić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela - pričao je Stefan kroz suze.

Razgovor Karića i Drveta mudrosti o Dijani pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ana

    Pobegao jer se umorio

  • MK

    Ovaj očigledno nema o čemu da priča pa se uhvatio devojke koju je ostavio kada joj je bio najpotrebniji. Bolje ćuti folirant jedan, kako te nije sramota da je pominješ i "cmizdriš" blamu jedan.

  • Vuja se ne slaze

    Ajde oladi 2.5 godine pre nego sto je preminula ostavio si je bas zbog bolesti zasto nisi bio uz nju do poslednjeg trenutka

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima