Nakon što je hitno prebačen u bolnicu, oglasio se prijatelj Zokija Šumadinca

Zokijev prijatelj je progovorio o njegovom zdravstvenom stanju

  • 1

Zokiju Šumadincu tokom jučerašnjeg dana je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u bolnicu na Dedinju.

Njegovo zdravestveno stanje se stabilizovalo, a prema najnovijim informacijama on će biti vraćen u Zadrugu pod terapijom, dok se potpuno ne oporavi.

- Zoki je dobro, lekari rade dobro svoj posao, a nakon detaljnih pregleda, biće vraćen u Zadrugu - kaže Mario Milovanović, dobar prijatelj Šumadinca.

- On je duša od čoveka, samo je osetljiv, jer upija i pozitivnu i negativnu energiju od drugih. Kad je lepo on se raduje, kad je tužno i on je tužan. Verujem da su ga tamo svađe uznemirile, pa mu je zato pozlilo, jer on obično izbegava da se sukobljava, a juče je bio meta nekih zadrugara, pa se iznervirao - kaže Mario.

- Dotična Milica, juče je rekla da je on bajao, što on nikad nije radio i takvim stvarima se ne bavi. Ugrozila je time njegovu reputaciju - kaže Milovanović.

Sukob je počeo sa Milicom Kemez, koja je rekla da se Šumadinac bavi crnom magijom, i da ju je omađijao. Iako je ona više puta rekla da se šalila, to je bilo dovoljno da se Zoki iznervira.

Podsetimo, Šumadincu je prvi put u "Zadruzi" pozlilo 16. septembra, a tada je prebačen u KBC Bežanijska kosa.

Video: Zoki Šumadinac: Ko me prihvati, prihvati! Ni Isusa nisu prihvatili svi, pa... Šta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA