Ostali učesnici će biti u šoku kada ih vide: Zadruga bogatija za dva nova takmičara

U pitanju su nekadašnji učesnici ovog rijalitija

  • 3

Nakon izbacivanja Veska Đukića, u Zadrugu stižu dva nova takmičara, sa bogatim rijaliti iskustvom. To su Lazar Čolić Zola i Jovana Tomić Matora.

Zolin ponovni ulazak u Zadrugu izazvaće dosta pažnje, budući da fanovi žele da znaju da li će se on pomiriti na kraju sa Miljanom Kulić, s kojom čeka dete.

Miljana i Zola Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Printskrin: TV Pink

Kako li će Miljana reagovati na Zolin ulazak, ostaje da se vidi. Matora takođe postaje ravnopravna učesnica Zadruge i sigurno će svojim temperamentom usijati atmosferu u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baš

    6. oktobar 2019 | 09:37

    Evo baš smo u šoku što Matora ulazi. Pa ona je bukvalno postala inventar u realitijima baš poput Miće, Saške, Bore, Baneta, Mine.... Njima je svima to postalo zanimanje, provedu 10 meseci tamo, imaju besplatan smeštaj, hranu, režije i još im uz to na račun ležu pare o kojima bi normalnim i poštrnim radom mogli samo sanjati. Onda preko leta imaju pauzu od 2-3 meseca, nešto kao godišnji i onda opet jovo nanovo. Već se zna da i Sanja baš kao i prošle godine ulazi u decembru. Taman dok ova pokrene neku priču, pa će se ko i dve prve sezone klati, svadjati, prekidati 100 puta. Ne znam kome je više interesantno gledati tu njihovu fejk vezu. O tome koliko se vole govori i činjenica da je Sanjica sinoć partijala na rođendanu jedne Sandre Subotić koju očima nije mogla da gleda u Zadruzi dok je Matora ulazila u reality, ni ispratila je nije. Već jedva dočekala da je skine s grbače

  • Max

    6. oktobar 2019 | 04:13

    Jaoooo 🤦🏻‍♂️ matora pa onda ona njena lazljivica Sanja.. umete vi da prostpr date nekom novom?! Ili stalno vukljate ove vec vidjene!! KATASTROFA!!

  • 😋😋😋

    6. oktobar 2019 | 09:46

    Stigao i Matori,ništa bez njega 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA