• 15

Trudna Miljana i Zola imali vrelu jutarnju akciju, sve odzvanjalo u sobi za izolaciju!

Miljana i Zola prepustili su se strastima i ispod jorgan planine konzumirali svoju ljubav

  • 15

Miljana Kulć i Lazar Čolić Zola proveli su noć razmenjujući nežnosti ispod jorgana, a sudeći po pokretima koje je snimila kamera, Mijana i Zola imali su žestoku akciju.

Kulićeva i Čolić boravili su u sobi za izolaciju, gde su uživali odvojeni od zadrugara, a posebno Miljanine majke Marije Kulić, koja ne podržava ćerkin seks u rijalitiju.

Miljana i i Zola ne obazirući se na kamere prepustili su se emocijama, pa je ispod pokrivača sve prštalo od strasti. Nakon što su završili ljubavni čin, Miljana i Zola zapalili su cigaretu.

Kako Marija ne podržava Miljaninu vezu, ali ni imtimne odnose pred kamerama, kako će reagovati kada vidi ovaj snimak, ostaje da vidimo.

Podsećamo, Čolić je potpisao ugovor koji potvrđuje da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i da ga daje trudnoj Miljani, čime joj je "dokazao svoju ljubav".

Video: Miljanina potresna ispovest o odnosu sa ocem

(Telegraf.rs)

Komentari

  • JelicA

    Bas me je tazocarala .Bila je zabavna a sad mi je odvratna

  • Jela

    E Marija ,znala si da držiš slovo sta i kako treba devojkama u Zadruzi 2 sad se pokri usima i ne progovaraj o nikome nista.Ja da sam na tvom mestu molila bi Boga da se zemlja otvori i da me proguta.Ali to ti je tako Karma je čudo.

  • Sara

    Poznajem žene koje se godinama bore za potomstvo,a onda vidim ovo stvorenje koje seje decu gde stigne i s kim stigne.Cigaretu ne vadi iz usta ,pije alkohol i koje kakve tablete ,dete joj odrasta u rijalitiju zatvoreno kao u kavezu sa dadiljom a na svu tu sramotu ,ona se jos i ne skida sa ovog jadnika Zole.Pa stvarno su čudni putevi Gospodnji.!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima