"Da li stvarno misliš da neko može da mi napuni glavu?" Jelena Pešić odbrusila Kariću pred svima

Jeleni već danima ne prija to što se pravi ljubavni trougao oko nje, Ive i Stefana

  • 1

Otkako su izabrani da budu sluge ove nedelje, Jelena Pešić i Stefan Karić bližili su se i ponovo rasplamsali emocije koje datiraju još iz spoljnog sveta. Njih dvoje mnogo više vremena provode u rehabilitaciji, gde su u obavezi da spavaju pod istim krovom.

Međutim, može se primetiti da kako vreme prolazi Jeleni sve više smeta to što se Iva neprestano mota oko Karića. Ona mu je sinoć skrenula pažnju da se napokon odluči šta će raditi, jer ne želi da postane deo ljubavnog trougla koji se pompezno pravi oko njih.

Jelena se požalila prvo da joj neki ljudi iz kuće prilaze i da je konstantno propituju za nju i Stefana i za to šta se dešava među njima.

Stefan Karić, Zadruga Stefan Karić sa ostalim zadrugarima/Printskrin: TV Pink

- Oni tebi pune glavu, neko ti baca rovca da bi posumnjala na nešto - reko je Karić pred svima.

- Da li stvarno misliš da meni neko može da napuni glavu? Šta ja tebi ovde svaki dan pričam? Znači, odluči se više šta hoćeš, ovo ili ono - crno ili belo. J nemam 13 godina da se ovde igram sa Ivom i Stefanom. Ja nisam Branko Kockica da se igram ovde - otresito mu je odgovorila Jelena.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA